English
- Patient psykologi - Øreakupunktur - Shiatsu - AAU | Krav fra staten
- Akupunktur - Shiatsu - Zoneterapi
- Kina
- Akupunktur - Zoneterapi - Øreakupunktur
- Om os - Historie - Kontakt - Billeder - Do-In (doin.dk)
Akupunktur


Akupunktur
Master uddannelser
Underviserne
Det praktiske
Download brochure
Tilmeldingsblanket

Uddannelse til professionel akupunktør

 
 
Hvad er akupunktur?
Akupunktur er en del af den ”Traditionelle Kinesiske Medicin” (TCM), der for akupunkturens vedkommende kan dateres tilbage til 2500 år før vores tidsregning.

Grundmetoden er nåleindstik med meget tynde, sterile nåle i bestemte akupunktur punkter. Med akupunkturen kan du målrettet regulere patientens ubalancer og dermed fjerne årsagerne til sygdom. Akupunkturen er således en enkel, billig, ef-fektiv og rationel behandlingsform uden bivirkninger, når den benyttes rigtigt.
 
Undervisningens tilrettelæggelse
Her præsenteres akupunkturen som en let anvendelig behandlingsmetode, hvor der lægges stor vægt på indlæring af selve håndværket. D.v.s. akupunkternes systematik, punktlokalisering, teknik og specielle teorier demonstreres og afprøves i praksis, så du er sikret et effektivt og brugbart arbejdsredskab.

I undervisningen indgår løbende de traditionelle kinesiske filosofier, der er en forudsætning for at stille de rigtige diagnoser. Her læres at tolke kroppens ydre signaler om dens indre tilstand og at iværksætte den rigtige individuelle behandling.
 
Studieophold i Kina
Scandinavian College of Acupuncture har samarbejde med TCM hospitalet i Beijing og arrangere studieture 2 gange om året for både færdiguddannede og elever.
 
RAB
For at blive ”Registreret Alternativ behandler" (RAB), skal du yderligere deltage i undervisning i ”Patientpsykologi” (50 lektioner) - ”Introduktion til andre alternative behandlingsformer” (50 lektioner) - ”Anatomi, fysiologi og sygdomslære” (300 lektioner - hvis ikke du har en erhvervsmæssig uddannelse svarende hertil).

Shiatsu uddannelsen

Shiatsu kursus

Akupunktur uddannelsen

Øreakupunktur kursus

Zoneterapi uddannelsen

Behandlinger
kan bestilles hos
Do-In Shiatsu &
Akupunktur
www.doin.dk

SCOA nyhedsbrev

Kontakt | Email info@scoa.dk | Tlf +45 3969 8306 | Adresse Gasværksvej 17 - 1656 København V
...