English
- Patient psykologi - Øreakupunktur - Shiatsu - AAU | Krav fra staten
- Akupunktur - Shiatsu - Zoneterapi
- Kina
- Akupunktur - Zoneterapi - Øreakupunktur
- Om os - Historie - Kontakt - Billeder - Do-In (doin.dk)
Om SCOA


Om os
Historie
Kontakt
Billeder
Do-In (doin.dk)

Skolens historie

Scandinavian College of Acupuncture (SCOA) - tidligere Helseskolen fra Søborg - er en privat drevet skole, hvor vi underviser i behandlingsformer, der har vist sig at være et effektivt supplement til det etablerede sundhedssystem.

Den ene del af skolen blev oprettet i 1983 af Solvejg og Per Lauborg, der med udgangspunkt i deres egne uddannelser og et nært udviklende samarbejde, skabte den første akupunkturskole med egne lærebøger i både akupunktur, øreakupunktur og zoneterapi. Resultatet er en helt speciel og grundlæggende kortlægning, af de fysiologiske og mentale processer i kroppen - ved behandlingen med akupunktur og zoneterapi. Denne erfaringsmæssige udvikling bygger på de gamle kinesiske teorier, om kroppens måde at fungere på.

Den anden del - Do-in Skandinavisk shiatsu institut - åbnede i 2002. Da begge skoler både var grundlagt på traditionel kinesisk medicin, og også havde et stærkt fokus på den praktiske uddannelse, var det nærliggende at lægge skolerne sammen. Skolen skiftede i den anledning navn til SCOA - Scandinavian College of Acupuncture.

Skolen drives i dag af Henny og Erik Pedersen.

Shiatsu uddannelsen

Shiatsu kursus

Akupunktur uddannelsen

Øreakupunktur kursus

Zoneterapi uddannelsen

Behandlinger
kan bestilles hos
Do-In Shiatsu &
Akupunktur
www.doin.dk

SCOA nyhedsbrev

Kontakt | Email info@scoa.dk | Tlf +45 3969 8306 | Adresse Gasværksvej 17 - 1656 København V
...