English
- Patient psykologi - Øreakupunktur - Shiatsu - AAU | Krav fra staten
- Akupunktur - Shiatsu - Zoneterapi
- Kina
- Akupunktur - Zoneterapi - Øreakupunktur
- Om os - Historie - Kontakt - Billeder - Do-In (doin.dk)
Studietur til Kina - 2012


Generel information
Detaljeret beskrivelse af turen
Spørgsmål & information
Priser
Brochure (PDF)

Diplom givende studietur til TCM hospitalet i Beijing

 

Studie ophold/vedligeholdelses uddannelse på
- Beijing Hospital of Traditionel Chines Medicine


Et ophold på TCM hospitalet er din mulighed for, at komme i ”mesterlærer” hos de forskellige akupunktur læger. Du vil være med ved modtagelse af patienter, diagnosticering og behandling. Lægerne er specialister inden for hver deres område. Hele ugen igennem går vi rundt på de forskellige afdelinger hvor du også vil opleve de mange forskellige stik teknikker og ”fire needles”. Alle behandlingerne er ambulante, folk kommer og går som på en almindelig skadestue, derfor vil vi udover det faste program, opleve behandling af andre sygdomme, som vi af gode grunde ikke kan forudsige. Efter frokost er der undervisning i teori lokalet. Undervisningen består af de forskellige cases og behandlingen heraf.
 
I oktober er følgende på programmet:
Behandling af hudsygdomme bl.a. helvedes ild, føleforstyrrelser, hovedpine, depression, diskusprolaps, barnløshed, ”fire needles”, smerte afdelingen, slagtilfælde.
 
 
Hvad opnår du på opholdet
Udover at det er lærerige og interessante, at se hvordan kinesiske læger bruger deres gamle visdom, er vi heldige at få overbragt mange års praktisk arbejdserfaring. Og så er det spændende at se den kinesiske kultur og opleve de gamle hutomér hvor du får en fornemmelse af hele baggrunden for TCM med de gamle apoteker, der dufter langt væk af urter.
 
TCM hospitalet i Beijing er har både universitet og forsknings afdeling. Afdelingen for akupunktur og moxibution har udviklet systemer til behandling af almindelige og hyppigt forekommende sygdomme. og opført specielafdelingen for mentale og følelsesmæssige forstyrrelser. Som de selv skriver, er fordelene ved behandlingen indlysende.
 


´

Shiatsu uddannelsen

Shiatsu kursus

Akupunktur uddannelsen

Øreakupunktur kursus

Zoneterapi uddannelsen

Behandlinger
kan bestilles hos
Do-In Shiatsu &
Akupunktur
www.doin.dk

SCOA nyhedsbrev

Kontakt | Email info@scoa.dk | Tlf +45 3969 8306 | Adresse Gasværksvej 17 - 1656 København V
...