English
- Patient psykologi - Øreakupunktur - Shiatsu - AAU | Krav fra staten
- Akupunktur - Shiatsu - Zoneterapi
- Kina
- Akupunktur - Zoneterapi - Øreakupunktur
- Om os - Historie - Kontakt - Billeder - Do-In (doin.dk)
Zoneterapi


Akupunktur
Zoneterapi
Øreakupunktur

Materialer til zoneterapi


ZONETERAPI BOGEN af Solvejg og Carsten Lauborg.


Denne bog er blevet til på baggrund af mere end 20 års erfaring med undervisning i zoneterapi. Bogen er primært ment som en undervisningsbog, idet bogens opbygning tager udgangspunkt i den undervisning, der finder sted på vores skole, men bogen vil tillige være god som opslagsværk i klinikken efter endt uddannelse.

Zoneterapi er en diagnose- og behandlingsmetode, hvis oprindelse fortaber sig i det uvisse. Nogle mener, at metoden er udviklet af Amerikas indianere, andre at den stammer fra Orienten. Det eneste vi med sikkerhed er, at zoneterapi i forskellige former har været praktiseret siden oldtiden begge steder.

ZONETERAPI BOGEN tager udgangspunkt i den kinesiske akupunkturs teorier om kropsfunktioner. Det er altså ikke nok at vide, hvor et givet problem sidder, men gennem undervisningen trænes eleven i at afdække problemet set ud fra en kinesisk tankegang. Der arbejdes ud fra et grundigt kendskab til organer, kropsvæv, sanseorganer, meridianer og muskelrelationer, samt ud fra et grundigt kendskab til organuret, 5-elementteorien og klinisk overblik

Bogens formål er således ikke, at opstille en række ”kogebogsopskrifter” på forskellige sygdomme men derimod at få læseren til at tænke selv, så der udfra pensummets logiske opbygning kan stilles en fornuftig diagnose og iværksættes en god og effektiv behandlingsplan.

Shiatsu uddannelsen

Shiatsu kursus

Akupunktur uddannelsen

Øreakupunktur kursus

Zoneterapi uddannelsen

Behandlinger
kan bestilles hos
Do-In Shiatsu &
Akupunktur
www.doin.dk

SCOA nyhedsbrev

Kontakt | Email info@scoa.dk | Tlf +45 3969 8306 | Adresse Gasværksvej 17 - 1656 København V
...