English
- Patient psykologi - Øreakupunktur - Shiatsu - AAU | Krav fra staten
- Akupunktur - Shiatsu - Zoneterapi
- Kina
- Akupunktur - Zoneterapi - Øreakupunktur
- Om os - Historie - Kontakt - Billeder - Do-In (doin.dk)
Øreakupunktur


Akupunktur
Zoneterapi
Øreakupunktur

Materialer til øreakupunktur


ØREAKUPUNKT BOGEN


Grundbog i kinesisk øreakupunktur er ikke specielt revolutionerende hvis den fremlægges for en kineser der er uddannet i TKM (traditionel Kinesisk Medicin), men for vesterlændinge er bogens indhold en meget spændende og enkelt diagnose- og behandlingsmetode, der kan defineres som en del af den kinesiske akupunktur, hvor det ydre øre tegner et spejl af kroppens indre tilstand, og dermed er behandlingsobjekt for evt. helbredsmæssige problemer.

Ifølge Den Gule Kejser´s bog, Classic of Internal Medicin” (år 500-300 f.v.t.) er øret stedet, hvor alle kanaler mødes. Begrebet ”kanaler” (på engelske: Channels”) opfattes normalt som værende de kinesiske akupunktur-meridianer, men er faktisk en fælles betegnelse for alle energifordelingssystemer, i den menneskelige organisme som f.eks. blodkar, lymfekar, nervebaner, meridianer m.v.

Kineserne fokuserede ikke på energifordelingsnettets strukturer, men interesserede sig udelukkende for dettes funktioner.

Det kinesiske meridiansystem er genialt på den måde, at det er indgangsnøglen til ALLE de før nævnte energi fordelingstyper, så som udøver af kinesisk øre-akupunktur behøver behandleren kun at benytte de kinesiske teorier i såvel diagnose som terapi for opnåelse af den bedst mulige patientbehandling. Dette er en erfaringsvidenskab, der baserer sig på årtusinders observationer af metodens effektivitet på diverse funktionelle lidelser.

Der er en meget klar systematik og logik indenfor de kinesiske akupunkturteorier, der ikke nødvendigvis altid skal kunne forstås – de skal blot accepteres.

Shiatsu uddannelsen

Shiatsu kursus

Akupunktur uddannelsen

Øreakupunktur kursus

Zoneterapi uddannelsen

Behandlinger
kan bestilles hos
Do-In Shiatsu &
Akupunktur
www.doin.dk

SCOA nyhedsbrev

Kontakt | Email info@scoa.dk | Tlf +45 3969 8306 | Adresse Gasværksvej 17 - 1656 København V
...