English
- Patient psykologi - Øreakupunktur - Shiatsu - AAU | Krav fra staten
- Akupunktur - Shiatsu - Zoneterapi
- Kina
- Akupunktur - Zoneterapi - Øreakupunktur
- Om os - Historie - Kontakt - Billeder - Do-In (doin.dk)
Akupunktur


Akupunktur
Zoneterapi
Øreakupunktur

Materialer til akupunktur


Akupunkturbogen - 1 & 2


Akupunktur 1 er revolutionerende indenfor lærebøger om den ældgamle behandlingsmetode akupunktur. I modsætning til andre bøger om emnet, vil der hér ikke blive fremført ”videnskabelige” beviser for akupunkturens virkningsmekanismer. Akupunktur behøver nemlig ingen beviser, den skal bare bruges som den er. I denne bog præsenteres akupunkturen som en simpel, logisk og let anvendelig terapiform, hvor al mystik er frasorteret.

Der forklares præcist hvilke få faremomenter akupunkturbehandling indebærer, hvordan akupunkturpunkterne findes uden måleinstrumenter, hvilke nåletyper der benyttes, hvordan akupunktur rent teknisk skal udføres, hvorledes der i akupunkturbehandlingen findes en logisk systematik, hvornår og hvorfor bestemte akupunkturpunkter skal bruges, samt hvordan de gamle kinesiske ”naturlove” skal opfattes i praksis.

Bogens punktlokaliseringer er identiske med hvad der pr. januar 1991 er godkendt som international standard af ”The State Administration of Traditional Chinese Medicine, China”, der bl.a. er en overordnet instans for samtlige kinesiske akupunkturskoler. Akupunktur 1 er et særdeles brugbart stykke ”værktøj”, hvis du ønsker at benytte akupunktur som en effektiv og succesrig behandlingsmetode.

Akupunktur 2 er en naturlig fortsættelse af Akupunkturbogen 1. Hvor den første bog mest omhandler det håndværksmæssige indenfor akupunkturbehandling, går denne mere i dybden med de gamle kinesiske filosofier om bl.a. YIN og YANG, KROPS-SUBSTANSERNES omdannelser og funktioner, de INDRE ORGANER´s funktionelle betydning for organismen, ORGANERNE´s indbyrdes samarbejde og afhængighedsforhold samt mange andre spændende ting.

Alle disse orientalske begreber præsenteres på en jordnær og let forståelig måde, så du hverken behøver at lære kinesisk eller prøve på at blive kineser. Der behøves bare en åben indstilling til, at de menneskelige kropsfunktioner kan forklares på en anden måde end den gængse vestlige model.

Udfri dette giver bogen en bred uddybelse af de orientalske DIAGNOSEMETODER, hvor kinesernes opfattelse er, at ”en lille del af organismen kan afspejle helhedens tilstand”. I denne bog er der ikke noget punkt terperi. De punkter der skal benyttes, er allerede lært i Akupunkturbogen 1, - nu kan de bare bruges på andre og mere spændende måder. Derfor er Akupunkturbogen 1 og Akupunkturbogen 2 i praksis uadskillelige.

Bøgerne til al undervisning er skrevet af Per Lauborg som startede Scandinavian College of Acupuncture i 1981 og Solvejg Lauborg som startede Zoneterapiskole i 1982. Skolen har undervist lige siden og er den ældste akupunktur/zoneterapi skole i Danmark.

Shiatsu uddannelsen

Shiatsu kursus

Akupunktur uddannelsen

Øreakupunktur kursus

Zoneterapi uddannelsen

Behandlinger
kan bestilles hos
Do-In Shiatsu &
Akupunktur
www.doin.dk

SCOA nyhedsbrev

Kontakt | Email info@scoa.dk | Tlf +45 3969 8306 | Adresse Gasværksvej 17 - 1656 København V
...