English
- Patient psykologi - Øreakupunktur - Shiatsu - AAU | Krav fra staten
- Akupunktur - Shiatsu - Zoneterapi
- Kina
- Akupunktur - Zoneterapi - Øreakupunktur
- Om os - Historie - Kontakt - Billeder - Do-In (doin.dk)
Shiatsu


Shiatsu
Uddannelser
Underviserne
Det praktiske
Download brochure
Tilmeldingsblanket

Bliv shiatsu-terapeut på Danmarks største shiatsu-skole

Kunne du tænke dig at blive shiatsu-terapeut og registreret behandler, så du selv kan stille diagnoser, behandle og rådgive klienter?

Så bliv uddannet på Danmarks største shiatsu-skole, Skandinavisk shiatsu institut. Hold start i September og Februar. Shiatsu-uddannelsen er opdelt i en grunduddannelse på 2 år og senere kan man tage en master der tager 1 år.
 
 

Hvem kan deltage på grunduddannelsen?

Du behøver ingen særlige forudsætninger for at deltage. Men det er en fordel, at du er åben for de nye erkendelser og kropslige fornemmelser, der dukker op undervejs i forløbet. Interesse og nysgerrighed betyder meget, men det er lige så vigtigt at være tålmodig med sig selv.

For at blive en dygtig og professionel shiatsu-terapeut er det vigtigt, at du er centreret og i god kontakt med dig selv. Derfor træner vi dig i, at blive mere opmærksom på din egen krop gennem øvelser og meditation. Du lærer ikke kun teknikkerne bag shiatsu, men du udvikler dig også personligt. Gennem hele uddannelsesforløbet, tager vi hånd om din individuelle udvikling.
 

Hvem tilmelder sig?

Vores tidligere kursister kommer fra mange forskellige brancher og har ofte en anden baggrund end den sundhedsfaglige. Nogle ønsker at slå ind på en ny vej, hvor de kan arbejde med mennesker. Andre har meldt sig, fordi de ønsker at tage en pause og prøve noget nyt. Og atter andre har planer om, at blive selvstændig.

Fælles for de tidligere kursister er dog en stor interesse for shiatsu og den asiatiske behandlingsform og for den japanske undervisningsstil som foregår meget roligt og med forkus på fordybelse, for meditationerne og den personlige udvikling. Uddannelsen er derfor åben for alle interesserede.
 

Overvejer du at lære shiatsu?

Hvis du overvejer at lære shiatsu, så kom og få en snak med os. Se skolen og undervisningsmaterialerne og hør lidt mere om faget.

Shiatsu uddannelsen

Shiatsu kursus

Akupunktur uddannelsen

Øreakupunktur kursus

Zoneterapi uddannelsen

Behandlinger
kan bestilles hos
Do-In Shiatsu &
Akupunktur
www.doin.dk

SCOA nyhedsbrev

Kontakt | Email info@scoa.dk | Tlf +45 3969 8306 | Adresse Gasværksvej 17 - 1656 København V
...